Most Popular


PSG officiella Twitter skickar kinesiska till Neymar passerar
2017/18 säsongen franska fotbollsliga 15: e omgången, PSG hem 2-0 Victory Troyes, fortsätter att obesegrade leda positionerna. Detta spel, PSG ... ...

Barcelona hoppas att avsluta Coutinho-transfer på 7 dagar

Rated: , 0 Comments
Total hits: 26
Posted on: 01/04/18

När det gäller Coutinho-överföringen hoppas Barcelona att dra en mening för denna långa historia så snart som möjligt. Även om Barcelona visste att det fanns vissa svårigheter med Liverpool-samtalen, hade de fastställt en deadline för affären: 10 januari. Barcelona hoppas kunna fixa Coutinho-överlåtelsen vid slutet av dagen. Anledningen till att Barca inte vill fördröja Coutinho-överföringen beror på följande omständigheter: Om Coutinho kan undertecknas i vinterfönstret, kommer den senare att hjälpa laget under nästa halva säsongen, en situation som Barcas högsta ledning vill se . Men det bör noteras att Coutinho har spelat för Liverpool i Champions League den här säsongen, och även om han gör det kommer han inte att kunna spela för Barcelona i Champions League den här säsongen, trots att Barcelona spelar mot Chelsea i knockouten stadier. Men om vintern fönstret till Barcelona, ​​kan Coutinho representera det spanska laget att delta i den återstående La Liga och King's Cup match.Här nyheterna, köpa Fotbollströjor barn fans ser fram emot det här ögonblicket.

Även om avtalet kan ske senast den 10 januari finns det inte mycket tid kvar för Coutinho att träna med det nya lagets lagkamrater, men han kan fortfarande ge Barcelona hjälp i King's Cup. Barcelona kan vara den 17 januari och 24 januari till King's Cup 1/4 finalen, och halvårsfinalen i King's Cup kommer att vara den 31 januari och 7 februari innan de måste korsa Celta i 1/8 finalen, det är inte lätt. Om affären är avslutad senast den 10: e denna månad, kommer Coutinho troligen också att spela i de spanska kungliga spelen den 14 januari. Dessutom finns det 19 spanska league-spel under säsongen som väntar på honom. Å andra sidan, om de två klubbarna inte håller med i slutet av månaden, kommer Coutinho att förlora några av spelen, till exempel kan han bara spela i semifinal i kungens cup, förutsatt att Barcelona kan nå det skedet. Om slutet av månaden att gå med är säsongen kvar till Coutinho La Liga-spelet bara 17, den första för 4 februari och det spanska spelet. I framtiden kom en annan berömd stjärna i familjen Barcelona barnkläder.

Sammanfattningsvis ville Barcelona inte att Coutinho skulle bli en soapopera som liknar förra sommaren, i hopp om att få avtalet gjort senast den 10 januari, i stället för att dra det till slutet av månaden. Barca kommer att försöka nå ett avtal med Liverpool så snart som möjligt, senast nästa vecka. Om inte, kan avtalet inte slutföras i överföringsfönstret.Billiga fotbollströjor barn med tryck, uppleva en annan känsla på planen.

 >>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Login


Username:
Password:

forgotten password?