Most Popular


Tottenham Hotspur 2017-18 Säsong Hemmatröja
Premier League Tottenham Hotspur Club 1 juli släppte lagets nya hemmatröja för 2017-18 säsongen. Star Harry Kane, Dele Alli, Eric ... ...

Barcelona President: Även om inte vinst är fortfarande acceptabelt

Rated: , 0 Comments
Total hits: 13
Posted on: 11/03/17

I den 4: e omgången i Champions League-matchen drar Barcelona bort 0-0 i Grekland Olympiacos. I slutet av matchen uttryckte tränaren Ernesto Valverde Tejedor sin åsikt: "Vi missade ett mål i det här spelet." Under hela matchen har Barcelona försökt tränga igenom de farliga områdena på andra sidan, och vi har faktiskt en viss fördel vid kontrollen av bolltid. Men Olympiacos defensivlinje är väldigt tätt, och de ser ut att skapa ett hot genom snabb motattack. Naturligtvis gläder Olympiacos fans alltid på sitt älskade lag, vilket också hjälper hemmet hemma. "Hyllning till de stora spelarna på planen är Billiga Fotbollströjor den bästa gåvan.
"I kväll har alla haft glädje av Olympiacos fans. Innan matchen ville Barcelona att Biching och låsa i laget före kvalificeringen. Tyvärr slutade vi inte uppgiften. Naturligtvis har vi ändå en solidt steg mot det angivna målet, trots att roten inte är det resultat vi verkligen vill ha. Jag kan försäkra dig om att alla spelare i Barcelona idag har betalat dem alla. Anledningen till att Barcelona misslyckades med att vinna detta spel var att försvararnas prestation var så bra Olympiacos har spelat en mycket hög standard och de har gjort ett bra jobb. "Köpa Barcelona tröja ger spelarna det mest entusiastiska stödet och tankning.

"Ända sedan jag tränade Olympiacos, har jag varit mycket förtjust i den hemliga atmosfären som det här laget fans har skapat, och det är synd att jag idag står inför det som en motståndare, säger han. Jag är mycket medveten om vikten av Champions League för Olympiacos fans, för att jag har coachat laget som tränare många gånger i turneringen. Kanske kan de katalanska fansen bli förvånad av grekernas entusiasm, som är så entusiastiska över fotbollsmatchen. Denna känsla är mycket speciell och mycket bra. "Billiga Fotbollströjor butik önskar Barcelonas framgång.

 >>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Login


Username:
Password:

forgotten password?