Most Popular


Tottenham Hotspur 2017-18 Säsong Hemmatröja
Premier League Tottenham Hotspur Club 1 juli släppte lagets nya hemmatröja för 2017-18 säsongen. Star Harry Kane, Dele Alli, Eric ... ...

Den starkaste personen i Barcelona är i laget

Rated: , 0 Comments
Total hits: 21
Posted on: 12/13/17

I den senaste rapporten noterade de spanska medierna att Barcelonas olycka fann "den starkaste personen är i laget", och i söndags matchen mot Villarreal, Vermaelen igen och sparkade av en hög konkurrensnivå. De belgiska centerbackarna och Pique bildade ett perfekt komplement till Villarreal-stjärnan Bakambu. I det här spelet fullbordade Vermaelen 8 stjälningar, 2 avlyssningar, och det finns 3 framgångsrika tacklingar, och i spelet gjorde han inte en gång 1 gång. I luftkonfrontationen ger han också människor en stor känsla av säkerhet, i bollen, Vermaelen inte bara snyggt, men också hög noggrannhet. Fotbollströjor barn gång på gång bevittnade tillväxten av idrottare.

På Villarreals keramikbana saknar ingen Umtiti. Medan Umtiti skadades i matchen mot Celta kände Barcelona fans en gång att himlen var fallande. I mittenhalvdelen hade Barcelona bara pique, Vermaelen och samma skadade Javier Mascherano. Men Vermaelen har gett ett perfekt svar, och ingen ifrågasätter hans standarder nu. I de senaste 5 Barcelona-spelen verkar Vermaelen i 4 matcher och varje spel förbättra. Den belgiska mitthalvan anser att, så länge han inte är besviken av skador, har Barcelona en mer tillförlitlig försvarare denna säsong.Barcelona barnkläder är spelarens största backing.

Men media sa att Barcelona fortfarande skulle leta efter en halvhalvdel på överföringsmarknaden, eftersom Mascherano verkade fast besluten att lämna Barcelona och Nou Camp ville hitta en ersättning för ponny. De nya spelarna måste inte bara konkurrera med Pique och Umtiti, den tvåbitars teoretiska huvudstyrkan, men också med den låga öppna höga Vermaelen.Billiga fotbollströjor barn med tryck, låter väldigt exalterad.

 >>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Login


Username:
Password:

forgotten password?