Most Popular


PSG officiella Twitter skickar kinesiska till Neymar passerar
2017/18 säsongen franska fotbollsliga 15: e omgången, PSG hem 2-0 Victory Troyes, fortsätter att obesegrade leda positionerna. Detta spel, PSG ... ...

Dybala: kommer att ge allt för att hjälpa Messi

Rated: , 0 Comments
Total hits: 22
Posted on: 11/15/17

När Argentina var i trubbel i världens förberedelser gav Dybala ord Messi en annan mediakonflikt. Dybala hävdar att han kämpar med Messi eftersom de båda är 10: e kärnskick. Anmärkningen var hyped upp av de argentinska medierna. Dybala sa: "Så snart jag kom till argentinska lägret, gick jag för att hitta Lionel Messi och jag var tvungen att förklara det för honom." Jag hade just kallade sitt namn och han började skratta för att han visste vad jag skulle säga. Då insåg jag att det inte var nödvändigt att klargöra någonting, och det var inte nödvändigt att prata om det. Messi loggade i ca 5-10 sekunder och berättade för mig att stanna lugn och vi hade okej. "Dybala trodde att han faktiskt hölls av media:" Vid den tiden frågade argentinsk television mig 22 frågor, varav 18 var relaterade till Lionel Messi. " På de övriga 17 frågorna berömmer jag Lionel Messi, jag ser alltid Messi som en idol. Mina ord missförstods av media, vilket gjorde mig väldigt ont. Jag ska göra allt i VM för att hjälpa Messi och Argentina.Billiga fotbollströjor barn redo att vänta på VM.

Dybala sa: "Att gå med Juventus är ett viktigt steg för mig i min karriär och jag har uppnått några mål här." Jag hade en underbar tid i Turin. När jag var ute av huset kände fansen mig och hälsade mig. Så låste jag mig aldrig i huset. Jag vaknar tidigt på en träningsdag och går hem klockan tre på eftermiddagen, och min familj och vänner bor alla runt mitt hus, så jag lämnar tiden till dem så mycket jag kan. "Billiga Dybala kläder Barn Följ Dybala livssteg för att njuta av fotbollsmatchen.

"VM" Jag såg 2014-VM-finalen med Palermo-lagkamrater. Jag drömde om att vara på scenen och nu har jag delat dessa erfarenheter med mina lagkamrater. Jag måste fortsätta jobba hårt och ge allt för att hjälpa Messi och hela laget "Fläktarna behöver Higuaín, han är en bra spelare", säger Dybala när han talar om lagkamrater Higuains misslyckade Argentina-lista. Han har jobbat mycket hårt och alltid gjort sitt bästa. Det har alltid varit hans strävan att tjäna landet, och han behöver inte bevisa någonting.Higuaín förtjänar en plats i landslaget. "Billiga fotbollströjor barn med tryck, cheering för världscupen 2018.

 >>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Login


Username:
Password:

forgotten password?