Most Popular


Tottenham Hotspur 2017-18 Säsong Hemmatröja
Premier League Tottenham Hotspur Club 1 juli släppte lagets nya hemmatröja för 2017-18 säsongen. Star Harry Kane, Dele Alli, Eric ... ...

Juventus har visat en skrämmande kamp denna säsong

Rated: , 0 Comments
Total hits: 21
Posted on: 10/27/17

Med bara 10 rundor i säsongen har Juve gjort 31 mål i den italienska fotbolls Serie A, och blir de första framåt 10 rundorna på 31 mål sedan 1951-52 säsongen, Billiga Fotbollströjor är det bästa priset för att skapa mirakel. Samtidigt har Bianconeri 31 mål i de fem stora ligorna efter Manchester Citys 32 mål, mer än PSG (30 mål), Neapel (29 boll), Barcelona (26 boll) och så vidare att attackera det starka rykte team. Försvaret är utan tvekan grunden för Juventus att slutföra Serie A sex mästerskap i Italien, men i Bonucci, Alves sommarfönster lämnar både, och Buffon, Barzagli, Chiellini, Lichtsteiner sådana sex på varandra följande hjältar och gamla ett år gamla fallet, Allegri har varit svårt att upprätthålla linjens stabilitet.

Köpa Juventus tröja ger dig en fantastiskare prestation. Juventus är fortfarande snabb att visa en stark offensiv kraft, nästan 2 matcher, 7 Bianconeri-spelare har gjort mål, Khedira, Pjanic, Rugani i matchen med Udinese, medan Bernardeschi, Dybala, Higuaín, Cuadrado i matchen mot Spahr gjorde. Nästan 9 gånger för att skjuta missade Juventus inte, allt omvandlades till ett mål. Det är värt att betona att Juventus 10 rundar bara 110 att skjuta, rankad 6 i italiensk fotboll Serie A, 62 kort på mål också rankad 3: a vilket är tillräckligt för att återspegla Juventus enastående att skjuta omräkningskursen. Efter 10 rundor toppade Juventus Serie A med 31 mål.

Juves försvar är däremot inte så solid, förlorar 10 mål för de första 10 omgångarna, ett lag som har förlorat fyra i Serie A, Roma förlorar bara 5, och Inter och Napoli förlorar 7. Cuadrado erkänner, "vi behöver fortfarande förbättra , efter att ha kommit in i november, vår fysiska kondition, villkoret är bättre, kommer att vara i brott och försvarar två faser mer enastående. " "Mer uppmärksamhet på brottsligheten, så att Juventus gjorde 31 mål under de första 10 omgångarna, den första i 65 sedan avslutningen av detta mirakel i Serie A-laget, och det sista laget som gör detta är 1951-52 säsongen av Juventus ." Allegri spelade också emot belöningar, om inte dibala i Atlanta, Lazio förlorade två av straffarna, kan Juventus till och med vinna 10 segrar i följd, som överträffar Napoli i ställningarna. Billiga Fotbollströjor butik har många semesterreklam som väntar på din närvaro.

 >>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Login


Username:
Password:

forgotten password?