Most Popular


PSG officiella Twitter skickar kinesiska till Neymar passerar
2017/18 säsongen franska fotbollsliga 15: e omgången, PSG hem 2-0 Victory Troyes, fortsätter att obesegrade leda positionerna. Detta spel, PSG ... ...

Köpa PSG tröja att skapa ett harmoniskt lag

Rated: , 0 Comments
Total hits: 22
Posted on: 11/01/17

I den 6: e foten i den franska fotbollsligan försökte Neymar i Paris Saint Germain 2-0 besegra Lyon att bryta straffet från Cavani, även om Uruguays internationella anfallare avvisade den tidigare begäran. Efter matchen har "Rob straff" blivit fokus för europeisk medieuppmärksamhet, ett antal legenden står ut för att uttrycka sina åsikter och åsikter, rykten om "Neymar begär Paris Saint-germain rensning Cavani" ryktet.Billiga Fotbollströjor ledde dig att titta på problemet objektivt.


I den 11: e rundan i den franska fotbollsligan, Paris Saint-germain hem 3-0 segern i Nice, efter matchen Paris Saint-Germain kapten Diego Silva klargjorde: "Den nuvarande Paris Saint Germain omklädningsrum mycket harmonisk, Enligt min mening , ska lagets nästa straff straffas av Neymar. Förhållandet mellan Cavani och Neymar är bra, minst två av dem kan respektera varandra. Faktum är att hela laget vill se en sådan situation. Så länge du kan jobba tillsammans, då kan Cavani och Neymar hjälpa varandra, det här är det viktigaste. "Rob straff" -incidenten har blivit en historia, och chefen har redan löst allt. Neymar är verkligen en mycket bra spelare, men ingen kan åsidosätta Paris Saint Germain Football Clubs övergripande intressen. Köpa PSG tröja för lagets gemensamma mål om kontinuerliga ansträngningar. "

Efter anfallet "Rob straff", uttalade Neymar inför ryktet, sade den brasilianske anfallaren: "De spelade upp för mycket av" berättelsen ", de är alltid i avsaknad av några bevis på situationen i skumflugan ." Utgångspunkten för dessa människor är ifrågasättande, och de vill alltid störa Paris Saint-germains lockerrum med något som inte ens existerar. "och Cavani sa:" Jag och Neymar är mycket olika människor, vårt sätt att leva, titta på frågan om vinkeln är inte densamma. Men på planen måste vi arbeta tillsammans, eftersom Paris Saint-germain är en stor familj eftersom jag och Neymar har ett gemensamt mål: att hjälpa laget att lyckas. "Billiga Fotbollströjor butik förbereder ett komplett utbud av tröjor för att skapa en bra atmosfär för laget.

 >>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Login


Username:
Password:

forgotten password?