Most Popular


Tottenham Hotspur 2017-18 Säsong Hemmatröja
Premier League Tottenham Hotspur Club 1 juli släppte lagets nya hemmatröja för 2017-18 säsongen. Star Harry Kane, Dele Alli, Eric ... ...

Manchester City vill förlänga De Bruyne kontrakt

Rated: , 0 Comments
Total hits: 23
Posted on: 12/20/17

Fotbollströjor barn varje dag för att fokusera på varje lags dynamik. Manchester City är redo att förnya ett nytt kontrakt med centrala mittfältaren De Bruyne vid en tidpunkt när de är nära att nå enighet och kommer sannolikt att vara formellt tillkännagivna före och efter det nya året , enligt senaste rapporter från flera brittiska media.Manchester City har utmärkat sig i premiership sedan säsongen. För närvarande har Guardiolas lag en stor fördel med 11 poäng och ligger framför Manchester United i ställningarna. De Bruyne, lagets center- framåtriktad organisation, har spelat bra och den belgiska internationella mittfältaren har scorat 8 assisterar lagkamrater i Premier League, och ligger nu i topplänken med ligan David Silva, klubbens lagkamrater.

Innan 2,5 år, De Bruyne från Bundesliga kraftverket Wolfsburg för att gå med i Manchester City, hans arbetsavtal med Manchester City, tecknade den 30 juni 2021. Manchester City är angelägna om att förlänga ett 3-årigt kontrakt med De Bruyne för att säkerställa den belgiska internationella mittfältaren kan spela på Ittihad fram till sommaren 2024, säger rapporten. Reporter Martin Blackburn bekräftade rapporten äkthet, och han avslöjade några av de nya kontrakt detaljerna diskuteras av båda sidor: "De Bruyne nuvarande veckolön är bara 115.000 pounds, vilket är klart låg för spelare på hans nivå." Manchester City vill teckna ett nytt sexårigt kontrakt med De Bruyne, med en total lönesumma på upp till 62,4 miljoner pund. Så snart han går med på att förnya sitt kontrakt, följer De Bruyne Aguero, David Silva och en annan spelare med en veckolön på mer än 200 000 pund.Manchester City barnkläder glad för lagets beslut.

Medien är ytterligare analys, anledningen till att Manchester City vill förnya de Bruyne så snart som möjligt är den mest grundläggande orsaken att bryta det andra stora laget för att introducera den belgiska internationella mittfältarens idé innan media rapporterar att Real Madrid, Barcelona är eyeing De Bruyne, Manchester City kommer givetvis inte att ignorera. För att övertyga De Bruyne om att skriva under den nya kontraktstexten är Manchester City villig att höja sin veckolön till 200.000 pund och har lovat olika bonusvillkor. Billiga fotbollströjor barn med tryck, framtiden ligger vid foten.

 >>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Login


Username:
Password:

forgotten password?