Most Popular


PSG officiella Twitter skickar kinesiska till Neymar passerar
2017/18 säsongen franska fotbollsliga 15: e omgången, PSG hem 2-0 Victory Troyes, fortsätter att obesegrade leda positionerna. Detta spel, PSG ... ...

Muller är den lyckliga stjärnan i Bayern München

Rated: , 0 Comments
Total hits: 24
Posted on: 12/25/17

Tyskland Cup 1/8 final, Bundesliga två jättar Bayern München och Dortmund hade en klassisk showdown. Bayern München slog till slut Dortmund med 2-1, främja den tyska cupens topp åtta. I det här spelet gjorde Muller ett mål för att säkra seger, och det är värt att nämna att Muller är Bayerns lyckliga stjärna, i sin karriär i Tyskland Cup gjorde 16 mål, och gjorde 16 mål 16 matcher, Bayern vann hela segern, den vinnande upp till 100%.Fotbollströjor barn tar dig att titta på varje spel.

Muller är Bayern Munchens ungdomsutbildningsspelare och blev gradvis lagets huvudkraft, men sedan Ancelotti som Bayern München-chef har Mullers offensiva effektivitet gått och förlorat också huvudpositionen. Men sedan Ancelottis undergång har Muller varit Heynckes, och Muller har bevisat sin förmåga med bra spel. I de sista nio matcherna gjorde Muller 2 mål för att hjälpa 4 gånger och skapade 6 mål. Muller gjorde det andra målet i den tyska cupen mot Dortmund, och Mullers mål var avgörande, och Bayern kunde knappt vinna utan Mullers mål.Bayern Munich barnkläder stöder favoritstjärnorna.

Muller gjorde ett mål i det sista spelet mot Stuttgart, och med målet för matchen gjorde Muller ett mål för första gången i den nya säsongen. Förra gången Muller kunde göra ett mål i matchen i april i år, gjorde Muller i rad mot Hoffenheim och Terry. Med det här tyska Cup-målet gjorde Muller 16 tyska cupar i första laget i Bayern München, och de 16 målen var poäng i 16 matcher. Och det är värt att nämna att i de 16 tyska kopparna som Muller gjorde gjorde Bayern 16 segrarna.Billiga fotbollströjor barn med tryck, vilken lycklig sak.

 >>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Login


Username:
Password:

forgotten password?