Most Popular


PSG officiella Twitter skickar kinesiska till Neymar passerar
2017/18 säsongen franska fotbollsliga 15: e omgången, PSG hem 2-0 Victory Troyes, fortsätter att obesegrade leda positionerna. Detta spel, PSG ... ...

Pastore kommer tillbaka till Serie A om han lämnar PSG

Rated: , 0 Comments
Total hits: 25
Posted on: 12/27/17

Den argentinska internationella Pastore har inte gjort bra i PSG den här säsongen, och han har förlorat sin absoluta position i laget, så rykten om hans överföring har inte blivit avbruten. För några dagar sedan erkände Pastore själv att han hade kontakt med Serie A inter.Fotbollströjor barn fokuserade på spelarna på planen.

Förra säsongen, lagets främsta Pastore denna säsong mycket mindre tid, han bara på PSGs vägnar i de första 8 skådespelarna. Som ett resultat var rykten om Pastore som lämnade Germain sig före vinterns överföringsfönster öppnade. La Liga Atletico Madrid var Pastore mest sannolikt att spela nästa lag, men nyligen har Pastore själv bekräftat att Serie A-jättarna Inter Milan i tävlingen ska leda ett steg framåt.

Pastore sa: "Min agent har redan kontaktat Inter, Inter är mycket intresserad av introduktionen av mig, jag och Inters sportdirektör Sabatini är också mycket bra, vi chattar ofta." Men vi har inte nått ett avtal, om jag vill lämna PSG, skulle jag vilja återvända till Serie A fotbollsplan. "PSG barnkläder Respektera varje spelares ansträngningar.

Pastore sade dock att han hade en bra tid på PSG och det fanns inget tecken på att lämna: "Jag har ett kontrakt på 1,5 år med Paris, och jag har det bra i Paris." Det har varit rykten om att jag har sagt farväl till parlamentsmedlemmarna att lämna laget, det här är falska nyheter. Men jag hoppas att få mer tid i Germain, men det beror på coachens arrangemang. Jag ska försöka mitt bästa för att få fler möjligheter. " Billiga fotbollströjor barn med tryck, upplev det roliga med online shopping.

 >>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Login


Username:
Password:

forgotten password?