Most Popular


Real Madrid varnar fans för att titta på kungens cup
Real Madrid kommer att vara hemma i King's Cup 1/16-finalen runt West B-laget Fern Breda, med den första omgången av ... ...

PSG att hyra Jose Mourinho?

Rated: , 0 Comments
Total hits: 29
Posted on: 11/22/17

Brittiska media nyheter, PSG verkar vara en mycket viktig sak, för att få rätt chef, en överföringsavgift på £ 30 miljoner! Det rapporteras att PSG vill att chefen ska vara Manchester United-chef Jose Mourinho. I sommar har PSG gjort någonting för att chocka världsfotboll, betala 198 miljoner pund från Barcelona till Neymar och göra den brasilianska stjärnan till en ny rekord i världsfotboll. Brittiska medier är uppriktigt, PSG under de senaste åren av kontinuerliga stora investeringar, att dominera den europeiska fotbollen, Real Madrid, Barcelona och Bayern München och andra toppjättare på samma nivå, tyvärr har den franska fotbollslaget lokalt slagit pengarna hittills trots dominans av inhemsk fotboll, men Champions League har inte vunnit.Fotbollströjor barn ledde fansen genom alla de galna sakerna.

Det är nödvändigt att påpeka att PSGs styrka redan kan jämföras med Super-jättarna, om inte förra säsongen för att möta Nou Camp-miraklet, har Champions League-matcherna besegrat Barcelona, ​​denna säsong, PSG i Champions League-laget hemma 3-0 seger över Bayern München, som visar en stark styrka. Med Neymar och andra stjärnor kom till PSG, men i PSG-uppfattning är lagets enda kortstyrelse tränaren, så klubben ska överväga att ändra Shuai. Den franska fotbollsligaens lokala nuvarande chef Emery var förra sommaren och ledde Sevilla för att vinna Europa Cup tre. Kom till den första säsongen av den franska fotbollslagen, Emery oväntat med PSG den här Big Mac, förlorade den franska fotbollsliga titeln.Billiga PSG kläder Barn, en del av framtida fotboll.

De brittiska medierna avslöjade att Jose Mourinho och Manchester United har 1,5 av kontraktstiden, förra sommaren, signerade de två sidorna en treårsperiod, värdet 4500 万 45 miljoner av kontraktet. Under sin första säsong i Manchester United ledde Mourinho laget för att vinna Community Shield, Carling Cup och Europa League-mästerskapen, vilket visar förmågan hos toppbussar. Innan det var Mourinho i Porto, Chelsea, Inter Milan och Real Madrid har haft stora framgångar, vann de två Champions League-mästarna, för att få portugisiska, PSG till Manchester United utfärdat en överföringsavgift på 30 miljoner pund, de brittiska medierna för Detta drag, otaligt för galet, började chefen också ha överföringsavgifter. Billiga fotbollströjor barn med tryck, vilket låter som kul.

 >>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Login


Username:
Password:

forgotten password?