Most Popular


PSG officiella Twitter skickar kinesiska till Neymar passerar
2017/18 säsongen franska fotbollsliga 15: e omgången, PSG hem 2-0 Victory Troyes, fortsätter att obesegrade leda positionerna. Detta spel, PSG ... ...

PSG har inget Neymarberoende syndrom

Rated: , 0 Comments
Total hits: 30
Posted on: 12/18/17

I två på varandra följande spel var Neymar från någon anledning, och Paris Saint-germain påverkades inte av något, och Di Marias utmärkta prestation hjälpte PSG att vinna två segrar i följd. Efter Lille passerade gjorde argentinska vingen två andra mål i Strasbourg. Till Lille vilade Neymar, medan i Carling Cup, den brasilianska anfallaren också på grund av familjenorlov, under tiden arrangerade Emery Mbappé i bänken, och i framåtordningen av Di María, Pastore, Draxler, Cavani-kombinationen. Det är värt att betona att Uruguay centrum 13 Carling Cup gjorde 12 mål, är den bästa anfallaren i Paris Carling Cup. Fotbollströjor barn har alltid en plötslig överraskning.

Men Cavani har fortsatt det dystra tillståndet, 3 skott utan mål, speciellt i 30 minuter missade är den enkla bollen mest beklagliga. Efter att ha kommit in i december har Cavani misslyckats med att bryta 4 matcher, första gången på 22 månader, misslyckades de fyra sista matcherna i dörren eller i februari 2015. Trots att de tre strejkarna antingen har viljat eller förlängt kursen har PSGs brott inte har påverkats. För 10 dagar sedan i Premier League-konflikten var Strasbourgs två målvakt lika öppna, med 24 skott i Paris Mbappé gjorde bara ett mål. Kanske ligan har förlorat chansen för Strasbourgs lycka, hemmalaget denna gång upprepade gånger gör misstag, öppningen bara 13 minuter, Di María lämnade Kors, hemlagets centrala försvarare Salmier försöker rädda bollen men passerar Oukidja efter att flyga in i net. PSG barnkläder uppmanade varje spelare att springa på planen.

Under de första 25 minuterna fanns det en ironisk scen. Pastore Straight plug, Oukidja snabb attack, men föll till bollen efter bortskaffandet, Di María att skjuta bollen in i porten. Hemvakt Lala säger, "Vi gjorde dumma misstag och vi betalade priset." Vi hade en dålig start och vi blev straffet. "Efter att PSG checkat in i Mbappé, är Neymar, Di Marias huvudposition inte försäkrad, bidraget är också betydligt minskat, säsongen har 18 matcher att bara spela 9 mål (4 Ball 5 assists)." I avsaknad av Neymar två spel, Di María i Lille, Strasbourg, men den kontinuerliga överföringen av jiangong. Efter att ha återvänt till sitt välbekanta vänstra frontläge, är Di María ett hot mot både de inre och horisontella skotten. Med Di Marias utmärkta lek, bekymrar Emery åtminstone inte om Neymars frånvaro. Billiga fotbollströjor barn med tryck, låter bra.

 >>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Login


Username:
Password:

forgotten password?