Most Popular


PSG officiella Twitter skickar kinesiska till Neymar passerar
2017/18 säsongen franska fotbollsliga 15: e omgången, PSG hem 2-0 Victory Troyes, fortsätter att obesegrade leda positionerna. Detta spel, PSG ... ...

Real Madrid varnar fans för att titta på kungens cup

Rated: , 0 Comments
Total hits: 36
Posted on: 11/29/17

Real Madrid kommer att vara hemma i King's Cup 1/16-finalen runt West B-laget Fern Breda, med den första omgången av Real Madrid 2-0-segern. Med tanke på att möjligheten att Real Madrid blir slagen är för låg, kan Zidane låta Ronaldo, Benzema, Kroos och andra större utvilade och skickas till Theo Hernández, Ceballos, Llorente och Mayor, som de vanliga möjligheterna till några ersättare. För detta ändamål är spelet inte särskilt attraktivt för fansen, då kommer Bernabeu inte att vara för högt uppehåll. Men för att se till att tribunalen har deltagit har Real Madrid skickat ett officiellt tillkännagivande till de fyra stora fansen och uppmanar fans att komma in på arenan. Fans som inte kommer till kungens cup kommer inte att vara berättigade att titta på det nationella derbyet den 23 december! Fotbollströjor barn respektera varje spel.

Real Madrid har för närvarande fyra stora fläktgrupper, nämligen Primavera Blanca, La Clasica, veteraner Rmcf och Nordfans rmcf. De stora fyra fansen har sitt eget exklusiva område vid Bernabeu. Real Madrid har ett avtal med fangruppen att medlemmar måste vara närvarande i alla hemmalag för att skapa en idealisk atmosfär för Bernabeu. Om du inte kan komma till scenen måste fansen ge sina årstidsbiljetter till andra. Avtalet föreskriver emellertid att King's Cup-spelet inte kan överföra biljetter. Det betyder att om fansen i de fyra huvudgrupperna inte får titta, kommer Bernabeu-ställena att vara öppnare vilket gör Real Madrids biljettintäkter mycket lägre. För att undvika en sådan situation utfärdade Real Madrid ett officiellt meddelande.Real Madrid tröja Ronaldo barn kan titta på spelet på plats för att lära sig färdigheterna att spela fotboll.

Enligt det officiella meddelandet måste medlemmarna i de fyra stora fangrupperna komma till scenen för att se det mindre viktiga King's Cup-spelet. Medlemmar som inte kommer till scenen kommer att förlora sin behörighet att titta på det nationella derbyet den 23 december. Med sådana tvångsåtgärder ville Real Madrid se till att Bernabeu var i kungens cup. Den enda aspekten av King's Cup-spelet är Bale's comeback. Medierna sa idag att Bale kommer att debutera i spelet. I Champions League bort mot Dortmund gjorde Bale målet och ersattes efter skadan. Hur många nivåer har balen nu återhämtat? Han kommer att ge svaret själv i kungens cup.Billiga fotbollströjor barn med tryck, som tillhör sin egen unika jersey.

 >>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Login


Username:
Password:

forgotten password?