Most Popular


Tottenham Hotspur 2017-18 Säsong Hemmatröja
Premier League Tottenham Hotspur Club 1 juli släppte lagets nya hemmatröja för 2017-18 säsongen. Star Harry Kane, Dele Alli, Eric ... ...

Real Madrid vill bygga en ny generation galaktiska krigsfartyg

Rated: , 0 Comments
Total hits: 21
Posted on: 11/17/17

I årets spanska liga började 32-årige Ronaldo visa en förvånande minskning av antalet mål, och många beklagar att tiden är den ultimata motståndaren till spelaren. Det kan vara dags för Real Madrid att börja förbereda sig för dagen utan Ronaldo. Det senaste i spanska medierna, Real Madrids ordförande Florentino, började göra efter Ronaldo-tiden för förberedelse för att bygga ett nytt galaktiskt slagskepp redo.Billiga fotbollströjor barn har också varit redo för små fans att växa med det nya laget.

Ronaldo prestanda över säsongen har överskridits fullständigt av Messi, så det helt nya galaktiska slagskeppet är den första som väljer en efterträdare till Ronaldo. Ronaldo-efterträdaren Florentino hade svaret för några år sedan, och det är Neymar som har varit borta från Barcelona i år till Germain.Neymar hade varit i Barcelona innan, så Real Madrid hade ingen chans. Och i sommar valde Neymar att lämna Barcelona kom till Germain, låt Florentino såg chansen och Neymar nu i Germain inte glad, så Florentinos första hjälpen är Ronaldo efterträdare, den brasilianska Neymar.Billiga Real Madrid kläder Barn förväntar sig födelsen av en ny generation lag.

Naturligtvis kan Real Madrid-anfallaren inte bara vara den enda Ronaldo som är kvar, Real Madrid-jättarna Bale och Benzema kommer att ha en person att lämna, och Real Madras mål är de två stora nyfödda anfallarna Kane och Dybala, de blir Real Madrid anfaller nya generationsledare. I mittfältet har Real Madrid-presidenten Florentino Tiago Alcantara blivit ögonblick i Bayern München länge, Florentino hoppas kunna introducera Gos Alcantaralai för att ersätta den 31-årige Modric.Billiga fotbollströjor barn med tryck, bli en del av spelaren.

 >>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Login


Username:
Password:

forgotten password?