Most Popular


PSG officiella Twitter skickar kinesiska till Neymar passerar
2017/18 säsongen franska fotbollsliga 15: e omgången, PSG hem 2-0 Victory Troyes, fortsätter att obesegrade leda positionerna. Detta spel, PSG ... ...

Zlatan: Ingen förväntar sig Sverige sedan jag lämnade

Rated: , 0 Comments
Total hits: 19
Posted on: 11/10/17

Zlatan är en legendarisk svensk fotbollsspelare, han har vunnit svensk fotboll 11 gånger och är den bästa målvakten i Sveriges landslag. Zlatan valdes ut för landslaget 2001 och efter 2016-matchen misslyckades det med att sticka ut I grupptävlingen meddelade Zlatan sin pension från landslaget. Den här gången, om Sverige ska komma in på nästa års världscup i Ryssland, måste det slå den starka Italien i de två andra matcherna.Fotbollströjor barn redo att öppna för landslaget tankning rop.

Även om Zlatan har lämnat landslaget glömmer han fortfarande inte att uppmana de svenska lagkamraterna: "Ingen har väntat för mycket av dem sedan jag lämnade landslaget, från media till fansen." När jag var i Sverige var vår nivå högre, och nu när jag var borta föll vår nivå. Med det sagt är vi fortfarande en bra helhet, men trycket på våra axlar är ännu mindre. De svenska spelarna är inte särskilt erfarna, men lagets plan är ambitiös. "Zlatans ord minskar tydligt trycket på Sveriges lagkamrater, för det extra spelet är brutalt och i huvudsak är det som de tvårunda cupfinalerna, både Sverige och Italien kommer att göra sitt bästa, så trycket på spelarna kommer att bli enorma!"Billiga Zlatan kläder Barn representerar Zlatan-fotbollens ande.

Frågad om han skulle gå tillbaka till det svenska landslaget var Zlatans svar intressant: "Min karriär i landslaget är över, men om Sverige går in i VM, kommer det att bli mycket roligt, för att åka till Ryssland kommer säkert vara väldigt intressant. " "Även om Zlatan är 36 år gammal, men hans mentalitet är fortfarande väldigt ung, hoppas att hans ord kan inspirera Sveriges lagkamrater att döda Italien i den extra matchen, kanske i nästa års världscup arena, kan vi se Ibrahimovic-figuren." För italiensk fotboll och italienska spelare är Zlatan ingen främling, "ingen är starkare än Villati, men du måste använda den mot honom." Han är en av de bästa mittfältare i världen, men han måste spela mitt i mittfältet och han måste ha ett bra defensivt skydd runt honom. "Billiga fotbollströjor barn med tryck, samma som Zlatan på fältet för ära av ansträngningar.

 >>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Login


Username:
Password:

forgotten password?